SESAMIS

Ako ste u potrazi za paletom kozmetike koja pruža sve što je potrebno za njegu lica, imamo dobru vijest!

Predstavljamo vam SESAMIS paletu korejskog proizvođača kozmetike Huway koji proizvodi sigurne i prirodne proizvode za kožu s pažljivo odabranim sastojcima.

Sesamis je brend proizveden od Jeju mineralne izvorske vode pune kisika koja je sakupljena ispod čistih vulkanskih terena te napravljen od ekstrakta matične stanice lotosa uzgajane kalozom (skupina ugljikohidrata i glukana koji obično nastaju kao reakcija na ozljeđivanje) koje su poznate po tome da su vrlo učinkovite u poboljšanju metabolizma i cirkulacije krvi te dovode do protuupalnog i antioksidacijskog učinka. Rezultat toga je hidratizirana i vitalnija koža.

 
SESAMIS

Sesamis sadrži prirodne sastojke koji imaju izvrstan učinak na obnavljanje stanica epiderme i na otpornost starenja kože, obogaćene obiljem različitih prirodnih minerala korisnih za ljudsko tijelo. Ne sadrži kemikalije štetne za organizam (Paraben, Synthetic dye, Ethanol, Propylene glycol i Mineral oil).

Epidermin tim je siguran da će Sesamis pružiti svu potrebnu njegu vašoj koži, a više o ponudi provjerite na našem webshopu.

Ova web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcionalnosti stranice. Kolačići skupljaju informacije na anoniman način, ne spremaju nikakve osobne podatke, ne otkrivaju identitet pojedinačnog korisnika. Saznaj više
Prihvati