NOĆNA KREMA - ZAŠTO NAM JE POTREBNA?

Još je jedan težak radni dan iza vas i razmišljate samo o tome kako ćete se ušuškati u topao krevet i prepustiti se carstvu snova. Nemate vremena posvetiti se njezi kože a svaka beauty rutina iziskuje suviše vremena te je zbog užurbanog načina života često zanemarujemo. Zbog toga je tu noćna krema. Ona može istovremeno regenerirati, hidratizirati i opskrbiti vašu kožu nutrijentima i tvarima koje potiču regeneraciju epitelnih stanica te zaustavljaju proces starenja tijekom noći dok vi mirno spavate.

Da li znate pravu razliku između dnevnih i noćnih krema?

Vaša koža je itekako svjesna koje je doba dana te ima sasvim različite potrebe danju i noću. Dnevna krema pomaže koži u zaštiti od stresa i drugih štetnih čimbenika te u blokiranju UV zračenja, dok noćna krema pomaže u ubrzavanju regeneracije kože koja je najintenzivnija između ponoći i šest sati ujutro. Stoga joj je upravo tada potrebna maksimalna hidratizacija i njega za očuvanje njezinog zdravlja, mladosti i ljepote. Vrlo je bitno da je ne koristite tijekom dana jer može stvoriti dojam masne kože koja nikako nije poželjna.

Krema koja se nanosi prije spavanja, odnosno noćna krema, dugoročno ima veliku dobrobit za pore lica i daje najbolje rezultate u beauty sleep rutini općenito jer koži osigurava vitamin C, pro-vitamin B5 te potiče stvaranje koenzima Q10.

Zato njegujte vašu kožu pravilno i bit će vam više nego zahvalna.

Ova web stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcionalnosti stranice. Kolačići skupljaju informacije na anoniman način, ne spremaju nikakve osobne podatke, ne otkrivaju identitet pojedinačnog korisnika. Saznaj više
Prihvati